Gooi-Noord

Jaarprogramma 2021

31 januari 2021

Helaas kunnen we nog geen programma aanbieden op dit moment. Wel worden er achter de schermen plannen gemaakt, maar we wachten even de Coronamaatregelen af.

Als het door kan gaan:

17 april          Plantenruilbeurs in het Wellantcollege

3 oktober      Plantenruilbeurs in het Wellantcollege

ALGEMENE LEDENVERGADERING  2019 / 2020:     nadere berichten volgen.

EXCURSIES:   dit zijn de plannen, nadere informatie volgt als er meer bekend is:

Het eerste is een bezoek brengen aan een voorjaarstuin in Blaricum. Hier zijn we niet eerder geweest. Volgens de eigenaar zou de eerste helft van mei zou een goed tijdstip zijn vanwege de bloei van o.a. de Rododendrons. Hij ontvangt ons graag ook in deze Covid tijd.
Het tweede idee is een bezoek aan ‘Gardenista’. De G & B nationale vereniging is bezig met de organisatie hiervan. Volgend jaar op een ander adres, de historische buitenplaats Den Alerdinck Laag-Zuthem bij Zwolle, datum: 26 t/m 30 mei .
Het derde plan is om Buitenplaats Berg en Vaart in Ankeveen te bezoeken. Dit bezoek stond op ons programma 2020.

__________________________________________________________