Gooi-Noord

Zesdaagse Excursie naar East Anglia. Vertrekdatum 15 juni '23

Goedendag allen,

Voor ons, de excursiecommissie, een vernieuwende manier om op deze wijze contact met u te zoeken via een mailing. 

Voorheen organiseerden wij altijd een tuinenreis exclusief voor onze groep van Groei & Bloei Gooi-Noord.  De laatste jaren werd het al moeilijker om de bus vol te krijgen, hetgeen een vereiste is om de reis door te kunnen laten gaan. Door corona konden wij 2 jaar geen reis organiseren.

Wij hebben afgelopen jaar weer wat eendaagse excursies georganiseerd en daarbij gepolst of er nog behoefte bestond aan een buitenlandse reis. En die vraag werd positief beantwoord.

Wij zijn dus aan de slag gegaan en zijn voornemens om naar Engeland te gaan met Garden Tours en wel de reis naar East Anglia. Een afwisselende reis met nieuwe tuinen!

In overleg met Garden Tours is echter gebleken dat bij hun ook vele zaken zijn veranderd door de corona en de oorlog in Oekraïne. Hierdoor worden vele hotels in Engeland bezet door Oekraïners en zijn de prijzen van overtochten e.d. heel erg fluctuerend. Een maatwerkreis aanbieden, speciaal alleen voor onze groep,  is dus op veler gebied een grote gok omdat ze dan alles op aanvraag moeten gaan doen en we niet weten hoe dit dan financieel uitpakt.

Dit was voor ons  wederom een verassende wending. Wat bij ons ook meespeelt, dat er  minimaal 30 personen mee moeten gaan, wat we echter niet verwachten en dit risico dan ook niet willen nemen.

Dit heeft ons ertoe doen besluiten om mee te liften op de bestaande reis naar East Anglia die Garden Tours in hun brochure aanbiedt.  https://www.gardentours.nl/tuinreis/east-anglia/

Dit betreft  een 6 daagse reis voor de prijs van  €  845,-- , naar de mooiste tuinen van Norfolk, Suffolk, Cambridgeshire en Essex. Hierbij komen nog de kosten voor lunches en entree’s van de tuinen.

Enkele klassiekers zijn gebleven maar voor het overgrote deel zijn er nieuwe tuinen, die nog niet eerder in het programma werden opgenomen, dit alles met een deskundige reisleiding met een luxe touringcar, een fijn hotel en de overtocht met Stena Line vanuit Hoek van Holland.

Wij hebben wel kunnen bedingen dat de opstapplaats station Bussum wordt.

Wij realiseren ons terdege dat dit een nieuwe manier van boeken is maar wij zien op dit moment geen andere mogelijkheid, dan op deze wijze, om toch een buitenland reis voor onze club te organiseren. Wij hopen dan ook dat u daar begrip voor heeft en toch persoonlijk deze reis boekt, zodat we toch met een grote groep van Gooi-Noord mee gaan met deze trip.

Concreet houdt dit dus in dat u  persoonlijk deze reis naar East Anglia d.d. 15 juni 2023 moet boeken bij Garden Tours met in het opmerkingenveld dat u van Groei & Bloei Gooi Noord bent.

Neemt u ook nog even kennis van de verzekeringsvoorwaarden van Garden Tours.

Als u graag mee wilt doet u dit dan zo spoedig mogelijk, het liefst voor het eind van het jaar want vol is vol. Graag ontvangen wij dan ook van u een mailing dat u meegaat zodat wij ook overzicht houden van welke leden er meegaan op deze reis. Om u te  vergezellen/begeleiden op deze trip gaan de excursiecommissieleden Liz, Teun en Tiny mee.

 

Met groene tuingroeten de excursiecommissie Gooi-Noord.

 

Mocht u over bovenstaande nog vragen hebben kunt u hierover altijd contact met ons opnemen

teunspooren(at)live.nl 

Tel 0641129659