Gooi-Noord

BLOEMSCHIKCURSUS

Bloemschikken:  vernieuwde curus bloemschikken in workshopvorm.

De laatste jaren is het bloemschikken steeds creatiever en veelzijdiger geworden.

Ook wij willen daar op inspelen door de bloemschikcursus meer in workshopvorm aan te bieden. Daarin komen verschillende bloemstylisten aan bod, met ieder z'n eigen inzichten en creaties, waarbij zij ons de kneepjes van het vak leren. Het is een blok van 4 lessen, die maandelijks op een donderdagavond om 19.30 u.gegeven worden in de fijne locatie aan de Velthuysenlaan 17 in Laren.

Na de mailing waarin de bloemstylist u de opdracht uitlegt, kunt u zelf de bloemen naar uw eigen smaak en keuze meenemen, waarna gezamenlijk, maar ieder op zijn eigen niveau, onder begeleiding van de bloemstylist, een bloemstuk wordt gecreëerd.

Wij starten op 22 september met een jonge bloemstylist Geert-Jan Manifarges, werkzaam in een bloemenwinkel in Blaricum, maar ook op projectbasis prachtige bloemcreaties maakt. Hij gaat ons leren hoe je 3 heel verschillende hedendaagse composities en boeketten kan maken van dezelfde bloemen. 

Ook Co Amesz onze vertrouwde bloemarrangeur gaat ons dit seizoen weer verassen met nieuwe creaties. De andere bloemstylist blijft nog een verassing.
Dus begin het nieuwe seizoen goed en doe mee met onze vernieuwde bloemschikcursus.

  • Data:       de donderdagen 22 september, 27 oktober, 24 november, 15 december.
  • Locatie:   Kapel aan de Velthuijsenlaan 17 in Laren.
  • Kosten:   Leden € 48,00, niet-Leden € 52,00, Losse les: € 14.00.

Inlichtingen en aanmelden bij Tiny Ruys tel. 0610936004.