Gooi-Noord

LET OP:    Aanmelden kan nog steeds; de bustocht gaat  door.

Vrijdag,  27 mei 2022:  met de bus naar Gardenista, het groenfestival!

 ‘Leven in het Groen’ is het thema van dit jaar. En wie wil dit niet? Op het groenfestival Gardenista worden al jouw ‘groen’zintuigen geprikkeld. Hiervoor zullen tuinontwerpers, waaronder Modeste Herwig, hoveniers, kwekers, waaronder de alom bekende Hessenhof  en kunstenaars aanwezig zijn. Ook zal er veel aandacht zijn voor de biodiversiteit en het milieu, waaronder bijzondere en oude eetbare gewassen voor moestuin en siertuin c.q. voedselbos.

Dit jaar zijn er ook 4 competities: Kwekers, Postzegeltuintjes, Bloemschikken en Inspiratie tuinen.

Kijkt u eens op de website www.gardenista.nl   Wellicht wilt u wel meedoen aan een van deze competities!

Gerenommeerde bloemarrangeurs zullen voor u bijzonder bloemprojecten creëren en demonstreren.

150 exposanten en een verassend entertainment- en muziekprogramma vormen het geheel om er een heerlijke groendag van te maken. En al twee jaar smachten we ernaar om samen met jullie weer op “groen” pad te gaan naar dit afwisselende festival.

Het festival vindt plaats van 25 t/m 29 mei 2022 op de historische buitenplaats Den Alerdinck, Alerdinckweg 1  in Laag Zuthem vlak bij Zwolle.

Het sfeervolle landgoed biedt voldoende ruimte om - indien nodig - rekening te houden met de RIVM richtlijnen en er een spraakmakend festival van te maken.

BUSTOCHT:    Wij organiseren het vervoer; U kunt daar op eigen houtje rondwandelen.

  • Vertrek om 8.30 uurmet de touringcar vanaf het parkeerterrein NS station Bussum-Zuid.                                             
  • In de bus spreken wij af hoe laat u weer ter plekke moet zijn voor de terugreis.

  • Kosten: Leden € 38,00; niet-Leden € 43,00, dit is inclusief het vervoer met de bus, de toegangsprijs voor Gardenista en een versnapering in de bus. Gaarne vóór 15 mei overmaken op NL13 INGB 0005252530 t.n.v. excursiecommissie KMTP Gooi Noord.  Het entreekaartje wordt uitgereikt in de bus. Andere uitgaven op het terrein, zoals b.v. een kopje koffie of een lunch, zijn voor eigen rekening.
  • Aanmelden: via het formulier onderaan.

Organisatie kan alleen plaatsvinden bij een minimaal aantal deelnemers van 30 personen. Dus gaarne z.s.m. aanmelden en betalen  vóór 15 mei  i.v.m. het bestellen van de entreekaarten.

Aanmeldingsformulier busreis naar Gardenista op 27 mei 2022.

Met * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.