Gooi-Noord

Al sinds 1926 is familiebedrijf  “Gooi- & Eemlust” de speciaalzaak voor hovenier en particulier. De kwekerij van ruim 10 hectare biedt een ruim assortiment van sierheesters tot bomen.

De liefde voor het vak en jarenlange ervaring in het kweken van planten en bomen helpen u om uw groene fantasieën in werkelijkheid om te zetten. U krijgt in een prettige landelijke omgeving alle gelegenheid om met een gedegen advies tot een goede keuze te komen.

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, bij kwekerij “Gooi- & Eemlust” vindt u altijd iets dat bij uw groene tuinwensen past. Om u te overtuigen van onze uitstekende kwaliteit nodigen we u graag uit om vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze prachtige kwekerij. Uiteraard bent u ook welkom voor advies of om inspiratie op te doen.

Wij zijn sinds 2001 gecertificeerd volgens QualiTree. Dit keurmerk is speciaal voor de boomkwekerijsector in het leven geroepen om kwaliteit, betrouwbaarheid en service te kunnen waarborgen. Alsof dat nog niet genoeg is geven wij u een half jaar hergroeigarantie op uw aankopen. U koopt dus zekerheid!