BUITEN:

Op de buitenafdeling bieden wij u een ruime keuze aan vaste planten, eenjarigen, maar ook sierbomen, heesters, klimplanten.

Al vele jaren zijn wij hét adres voor alles op vijvergebied. Van vijverpompen, filters en UV-lampen tot voorgevormde vijvers, vijverfolie of waterplanten en vissen: wij bieden u  een groot assortiment.

Voor het aankleden van uw tuin vindt u bij ons een ruim assortiment artikelen. Dit varieert van klassieke Italiaanse beelden, waterornamenten en buitenspiegels tot rozenbogen, buitenverlichting en barbecues. Tevens vindt u tuinmeubilair, een groot assortiment potten in vele maten, kleuren en modellen op deze afdeling.

TUININRICHTING:

Welke tuindromen u ook heeft, wij zijn in staat om al uw benodigheden te leveren voor het bouwen en verbouwen van uw tuin, in de vorm van bestrating, houtwerk en gereedschap.

Kom voor advies op maat langs op het tuincentrum, ons deskundig personeel staat u graag te woord. Wij bieden u een eigen bezorgservice.

BINNEN:

Op onze binnenafdeling hebben wij een verse selectie van bloeiende en groeiende kamerplanten. Bent u op zoek naar binnenpotterie, bemesting, zijdebloemen of leuke, aparte sfeerartikelen: u vindt ze op deze afdeling.

Tevens is er een koffiehoek waar u rustig kunt genieten van een kop koffie.

Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tuin.

Tuincentrum van de Roest
Huizerstraatweg 113b
1411 GM Naarden

Klik hier voor de website

Groei&Bloei leden krijgen op vertoon van hun ledenpas
10% korting op planten en 5% korting  op dode materialen.

Kerst op Middachten (Blik op de Tuin no. 827 2017)
“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”