Diversen

Aanbieding DCM najaarsmest 10 kg € 22,95 en DCM groenkalk € 10,95 nu samen voor € 27,95
Grote collectie bloembollen (20% korting groeien bloei leden)

U vindt Gebroeders J & A van der Wardt  in het gezellige Laren, op de hoek van de Sint Janstraat en de Zijtak, klik hier voor een routebeschrijving en openingstijden.

Opgericht door Henk van der Wardt in 1937 en begonnen als fouragehandel met als klantenkring boeren en paardenliefhebbers;  heeft het bedrijf door zonen Jan en Adrie zich steeds meer ontwikkeld als het adres voor tuin- en dierbenodigheden en gericht op particulieren en hoveniers.

Het bedrijf is gevestigd in een monumentale boerderij, met een ouderwets gezellige sfeer. Wij proberen ons te onderscheiden van de concurrentie door u zo klantvriendelijk van dienst te zijn en de service bieden waarop u recht heeft.

Het assortiment is zeer uitgebreid  en richt zich met nadruk op voeding voor huisdieren, meststoffen, potgronden en gewasbescherming.  Wij zijn erkend DCM verkoper. Wij hebben altijd een voorraad van honderdduizenden artikelen in huis.

Mocht u een product zoeken dat niet in onze winkel te vinden is, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden om dat product speciaal voor u te bestellen. Wij proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Wij hebben wintervoer voor alle overwinteraars. Het is nu tijd om de vogels, eekhoorns bij te voederen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om onze gezellige winkel te bezoeken, wij bieden u ook diverse produkten via onze webwinkel aan.

Klik hier voor de webwinkel.

Gr&Bl leden ontvangen op vertoon van

hun ledenpas

op tuinprodukten 10% korting,

op tuinzaden 20% en op

gewasbeschermingsmiddelen (5%)

Volg ons op FACEBOOK voor de laatste aanbiedingen.

(druk op logo en 'vind ons leuk')

Kleine tuin Marienheem
grijs