GROTE AVOND    donderdag 6 april 2017

Met de lezing 'De tuin in alle seizoenen' presenteert Hans van Horssen een avond met veel sfeervolle en kleurrijke beelden.

Hans van Horssen heeft een eigen tuinontwerpbureau in Gorinchem.Zijn lezing gaat over het gebruik van vaste planten in combinatie met siergrasssen. Dit is een dynamische plantstijl die ook wel de ‘Dutch Wave’ wordt genoemd.Aan de hand van vele fraaie beelden laat Hans zien hoe bijzonder mooi en levendig deze stijl kan zijn gedurende alle seizoenen!  Ook zal hij foto’s van zijn eigen werk laten zien, een herkenbare stijl die geïnspireerd is op de ‘Dutch Wave’.

Na de pauze krijgt u een kijkje achter de schermen van De Vlinderhof. Deze tuin is ontworpen door Piet Oudolf. Hans van Horssen is vanaf het begin als vrijwilliger betrokken geweest bij de aanleg.
In 2014 heeft hij samen met een oud-collega het bloembollen-plan voor De Vlinderhof gemaakt. Dit plan zal worden toegelicht en tevens worden er verschillende korte video’s getoond van deze prachtige tuin.

www.vlinderhof.com

Locatie: Witte Kerk, Kon. Wilhelminalaan 15, Naarden.

Aanvang:  20.00 uur.

De toegang is voor leden van Groei & Bloei € 5,- en niet-leden betalen € 8,50 inclusief een consumptie.

U kunt zich voor de Grote Avond aanmelden bij mw. Y.E.M. Janssen,

E-mail yemjanssen(at)gmail.com om kaarten te reserveren.

Kaarten zijn ook aan de zaal verkrijgbaar.

We maken u er op attent dat de parkeergelegenheid in de woonwijk rondom de Witte Kerk beperkt is.

(foto's Hans van Horssen)

N.B. Op 8 september is er een halve dagexcursie naar de Vlinderhof in het Maximapark.  Opens internal link in current windowklik hier

Kerst op Middachten (Blik op de Tuin no. 827 2017)
“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”