Excursie  buitenlandse reis

4 dagen Tuinen van Surrey met Garden Tours

van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 juli 2017

(Tijden en eventuele wijzigingen onder voorbehoud)

1e dag, dinsdag 11 juli:

08.00 uur: Vertrek vanaf parkeerterrein station Bussum Zuid.

Op deze dag staat geen lunch gepland. U kunt natuurlijk iets van huis meenemen, of tijdens de stop in België of bij de terminal iets kopen. Gevolgd door vertrek naar het Franse Calais, waar we naar de Terminal van de Eurotunnel rijden. Om 14.20  vertrekt Le Shuttle trein van Eurotunnel Calais-Folkestone, reisduur circa 35 minuten.

Melden om 13.20 uur, vertrek 14.20 uur, 14.00 uur aankomst in Folkestone (lokale tijd, 1 uur tijdsverschil).

Denkt u er wel aan een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen!

Na aankomst vertrek naar West Court Lodge, voor een bezoek aan deze prachtige privétuin van Mrs. Malliet.

18.30 uur: Geschatte aankomst bij het Hilton Cobham Hotel. Het diner wordt geserveerd in het hotel, de juiste tijd hoort u van de reisleiding.

2e dag, woensdag 12 juli

08.00 uur: Engels ontbijt in het hotel.

09.00 uur: Vertrek uit hotel.

’s Morgens eerst op weg naar Ockham voor een bezoek aan Bridge End Cottage. Daarna naar East Clandon waar u Stuart Cottage bezoekt, hier staat koffie en thee voor u klaar. Vervolgens een gereserveerde pub lunch. Tenslotte naar het dorpje Tilford, waar u een bezoek brengt aan Tilford Cottage. Hier gaat tuinieren hand in hand met kunst. In alle gevallen is het resultaat verrassend!  Aan het einde van de middag nog een bezoek aan Moleshill House vlakbij het hotel, de thee staat hier voor u klaar. Daarna terugkeer naar uw hotel.

18.00 uur: Geschatte aankomst bij het Hilton Cobham Hotel, diner in het hotel, de juiste tijd hoort u van de reisleiding.

3e dag, donderdag 13 juli:

07.00 uur: Engels ontbijt in het hotel.

08.00 uur: vertrek Hotel. In de morgen bezoekt u als eerste Bardsey, de privétuin van Mrs. Maggie & David Boyd. De koffie en thee staat hier voor u klaar. Vervolgens een bezoek aan The Coach House, ook hier weer een echte liefhebberstuin met onder meer een ommuurde tuin waarin talloze borders, bomen, rozen en gazons voor een onderverdeling zorgen.

Vervolgens rijden we naar Compton. Dit is een dorpje dat compleet is opgetrokken in de ‘Arts & Crafts style’ en staat ook bekend als ‘Artist Village’. Hier heeft u tijd om rond te wandelen en lunch te gebruiken op eigen gelegenheid. Ook bezoekt u hier onder meer Watts Gallery, Watts Chapel en Limnerslease House.

4e dag, vrijdag 14 juli:

07.00 uur: Engels ontbijt in het hotel.

08.00 uur: Vertrek en uitcheck uit het hotel.

Als laatste op deze reis bezoekt u de tuin en het huis van Restoration House. Daarna vertrek naar het historische Rochester, hier krijgt  u de gelegenheid voor een vrije lunch en eventueel een wandeling. Tenslotte vertrek naar de terminal van Le Shuttle in Folkestone. Met Le Shuttle trein van Eurotunnel Folkestone-Calais, reisduur circa 35 minuten. 14.50 uur: Melden. 15.50 uur: Vertrek.
17.25 uur: Aankomst Calais (lokale tijd, 1 uur tijdverschil).

Terug naar de uitstapplaats in Nederland. Onderweg nog een stop voor diner op eigen gelegenheid. Geschatte aankomsttijd in Bussum 23.00 uur.

Hotelinformatie (mede voor de thuisblijvers):

U bent 3 nachten te gast in het Hilton Cobham Hotel, Seven Hills Rd, Cobham KT11 1EW, Verenigd Koninkrijk. Tel. 0044 1932864471. Het Hilton Cobham heeft een rustige ligging te midden van 11 hectare aan grond en bos. Het hotel beschikt over een restaurant, een loungebar en een Escape Spa, waar tal van therapieën zoals massages, peeling, lichaamspakkingen, gezichtsbehandelingen en andere populaire behandelingen worden aangeboden. Tegen een toeslag kunt u in alle kamers gebruikmaken van Wi-Fi.

Reissom p.p. in een 2-pers. Kamer

Reissom leden:                        € 515,-

Reissom niet leden:                  € 565,-

Toeslag 1-pers. Kamer:            € 105,-