GROTE AVOND    donderdag 12 april 2018

foto: Dorien van Dijk - van der Meer.

Lezing door plantenkenner en dichter Heikie Hoeksma.

Rond een historisch woudhuisje, verscholen in het bomengroen, wordt door Heikie Hoeksma op een artistieke manier getuinierd. Harmonie qua vorm en kleur staat voorop. Inspirerend zij  de creatieve borders, die een eigen kleurenschema hebben: rood-violet, rood, wit, geel en blauwroze. De impressionistische kleurencombinaties nodigen uit tot intens genieten.

In de tuinen spelen ook geurende bloemen, die vlinders trekken, een belangrijke rol. Schilderachtig zijn de hoekjes met kuip- en potplanten.

Aan de hand van schilderachtige beelden wordt een wandeling door de tuin gemaakt met af en toe, middels een gedicht, een uitstapje naar de boerderij van zijn grootouders of naar een ander verstild plekje in de omgeving. Zijn aanstekelijke geïnspireerdheid staat borg voor een gezellige tuinavond met vooral tips uit de praktijk.

• Locatie:   Witte Kerk, Koningin Wilhelminalaan 15, Naarden.
  • Aanvang: 20.00 uur.
  • Kosten:    Leden  € 5,- en niet-Leden  € 8,50,   inclusief een consumptie.

·    U kunt zich voor de Grote Avond aanmelden en kaarten reserveren door overmaking van het  verschuldigde bedrag  naar  NL 78 INGB 0750425245 t.n.v. Y.E.M. Janssen, Naarden.

Graag betalen vóór 31 maart.

We maken u er op attent dat de parkeergelegenheid in de woonwijk rondom de Witte kerk beperkt is.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien