Activiteiten & Actueel

plantenmarkt 2018

Zaterdag 12 mei, Oostermeent Huizen

 

 

 

 

 

Op het marktplein van het winkelcentrum Oostermeent in Huizen wordt zaterdag, 12 mei 2018 voor de 33ste keer een speciale Moederdagverkoop gehouden van éénjarige zomerbloeiers.

 

De liefhebber kan er ook terecht voor groentenplanten, kruiden, kuipplanten en verzorgingstips.

 

Ook dit jaar hebben de deelnemende kwekers een mooie collectie van geraniums, lobelia's, petunia's en allerlei andere éénjarigen gekweekt. Ook de gevulde hangende manden zullen niet ontbreken, zodat u het balkon of terras weer lekker op kunt fleuren voor de komende zomer.

 

 

We adviseren de aangekochte éénjarigen pas ná de ijsheiligen in de volle grond te planten, aangezien de kans op late nachtvorst dan geweken is. De naamdagen van deze strenge heren zijn van 11 tot en met 15 mei.

 

 

Tijdens deze Moederdag-plantenmarkt zijn vrijwilligers van Groei & Bloei afdeling Gooi-Noord aanwezig voor vragen en groene wetenswaardigheden. Behalve dat u bij onze stand het mooie tijdschrift Groei & Bloei kunt krijgen is er ook veel informatie te vinden over de voor dit jaar geplande excursies, lezingen, bloemschikcursussen, plantenruilbeurzen, tuincafé en Open Tuinen in het Gooi. 

 

 

Locatie: winkelcentrum Oostermeent, Oostermeent Oost in Huizen.

 

Tijd:       zaterdag 12 mei van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Neemt u gerust een winkelwagentje van één van de supermarkten mee om uw aankopen mee naar de auto te nemen.

Kom op tijd want op is op!

 

Toegang en parkeren in de omgeving van het winkelcentrum is gratis.

meer
17
Nov
herfstbladeren
16
Nov
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876