Bloemschikken o.l.v. Co Amesz najaar 2018 op 4/10, 1/11, 22/11 en 13/12 2018.

Gonnie Gerritsen organiseert al vele jaren bloemschikken voor gevorderden onder leiding van de inspirerende bloemenarrangeur dhr. Co Amesz.

Gonnie: "Alhoewel we misschien met een kleiner groepje zouden kunnen zijn, gaan we er vrolijk mee door. Degenen die er al langer bij zijn, zijn echt zó gezellig enthousiast, dat dát zelfs al de moeite loont om verder te gaan. Daarbij is dhr. Co Amesz keer op keer echt stimulerend. Al denk je 'ik breng er niets van terecht' staat hij achter jou om je de helpende en reddende hand te bieden. Keer op keer gaan we voldaan met een gezellig stuk of stukje naar huis, ook wel eens anders dan we gedacht hadden. Het  blijft altijd boeiend, omdat je met levend materiaal werkt, dat niet altijd wil, zoals jij dat in jouw hoofd hebt of voor jezelf bedacht had. Dus begin de najaarscursus weer vol goede moed, Succes allemaal."

Er zullen weer 4 lessen gegeven worden, maar losse lessen zijn ook mogelijk, ook voor niet-leden.

ER IS NOG PLAATS!    Heeft u belangstelling hiervoor, neemt u dan contact op met Gonnie Gerritsen.

• Data:          donderdag: 4 oktober, 1 november, 22 november en 13 december.

• Tijd:            19.30 tot 21.30 u.

• Plaats:        N.P.B.-kerk, Velthuijsenlaan 17, Laren.

• Kosten:      Leden € 40,00      niet-Leden:  € 44,00;   losse lessen:  € 12,00.

• Info & aanmelden: Gonnie Gerritsen-Loggere, tel.: 035-5314892 hethazeleger(at)gmail.com

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879