Lezing: 'Minder onderhoud en meer leven in de tuin'

door Ron den Dikken.

Een levende tuin met weinig onderhoud. Een tuin waar ruimte is voor vlinders en vogels, een tuin waar je in de zomerse hitte kunt genieten van schaduw gevende bomen. Welke planten of soort planten moet je gebruiken om een groene oase te creëren zonder onderhoud? Op welke manier creëer je een tuin zonder dat het je teveel tijd kost. Er zijn voldoende planten die onkruid kunnen onderdrukken of zelfs totaal doen verdwijnen. Welke planten pas je toe, zodat je vlinders, bijen en vogels kunt helpen?

Ron den Dikken, van de 'Levende Tuin-Academie', tuinontwerper met 'duizend tuinen ervaring', brengt zijn kennis graag aan anderen over, zoals in een cursus of lezing aan tuinliefhebbers over hoe ze hun tuin zonder al teveel moeite er prettig leefbaar uit kunnen laten zien.

Locatie: Het Trefpunt, Lorentzweg 59 (hoek Ceintuurbaan), 1402 CC  Bussum.

Aanvang: 20.00 u

Kosten: Leden gratis, niet-Leden: € 2,50