Gooi-Noord

Welkom bij Groei & Bloei
Gooi-Noord

Welkom bij Groei & Bloei, Afdeling Gooi-Noord.

Een vereniging voor en door tuinliefhebbers.

Wij organiseren het hele jaar door Lezingen,  Cursussen, Excursies, Plantenruilbeurzen, Tuincafé, een Voorjaarsmarkt, Open Tuinenweekend.  (zie AGENDA).

We sturen regelmatig een Nieuwsbrief per e-mail om u op de hoogte te houden van wat er komen gaat. U kunt zich hiervoor opgeven, zie rechtsonder op deze pagina.

Bent u lid, dan:

• krijgt u ln januari en september een fleurige Convo op papier met daarin een overzicht van de komende activiteiten.
  • kunt u gratis de lezingen en plantenruilbeurzen bezoeken,
  • krijgt u korting bij excursies en cursussen,
  • krijgt u korting bij verschillende bedrijven in de omgeving en ook landelijk bij diverse evenementen.
                                  'SAMEN DOEN IS ALTIJD GEZELLIGER'

SNEEUWKLOKJES kijken?

www.tuinenstichting.nl   Hier vindt u onder andere een lijst van 'Open Tuinen met sneeuwklokjes 2021',

waarin tuinen en parken in heel Nederland beschreven worden, die opengesteld zijn om het publiek te laten genieten van het begin van het voorjaar.

(N.B. Wilt u een tuin bezoeken, kijk dan op hun website of dit mogelijk is en hoe i.v.m. de dan geldende Coronamaatregelen)

LEZING ONLINE

Velt  (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren):

op 20 maart van 14.30 u - 16.30 u.  geeft Dave Goulson, professor Biologie in Sussex (Groot Brittanië), speciaal voor Velt een online lezing, die gaat over het belang van insecten in je tuin: 'AVERTING THE INSECT APOCALYPSE'

Meer inlichtingen en inschrijven   www.velt.nu/davegoulson

Tuinlog

06 Mar

Lyda

Slakkenrace 2

Er zijn geen agenda items gevonden