Gooi-Noord

Welkom bij Groei & Bloei
Gooi-Noord

Welkom bij Groei & Bloei, Afdeling Gooi-Noord.

Een vereniging voor en door tuinliefhebbers.

Wij organiseren het hele jaar door Lezingen,  Cursussen, Excursies, Plantenruilbeurzen, Tuincafé, een Voorjaarsmarkt, Open Tuinenweekend.  (zie AGENDA).

We sturen regelmatig een Nieuwsbrief per e-mail om u op de hoogte te houden van wat er komen gaat. U kunt zich hiervoor opgeven, zie rechtsonder op deze pagina.

Bent u lid, dan:

• krijgt u ln januari en september een fleurige Convo op papier met daarin een overzicht van de komende activiteiten.
  • kunt u gratis de lezingen en plantenruilbeurzen bezoeken,
  • krijgt u korting bij excursies en cursussen,
  • krijgt u korting bij verschillende bedrijven in de omgeving en ook landelijk bij diverse evenementen.
                                  'SAMEN DOEN IS ALTIJD GEZELLIGER'

ACTIVITEITEN NAJAAR 2020

'leest u goed i.v.m. corona maatregelen de uitgebreide tekst'

U kunt zich nog aanmelden voor het Tuincafé, er zijn nog plaatsen: bij Charlotte Abma, mjcabma(at)kpnmail.nl of tel. 035 6919055..

16-09-2020:   Tuincafé Land en Boschzigt         meer lezen

Helaas mogen we vanwege de corona maatregelen niet aan één grote tafel zitten zoals we gewend zijn. Maar op het terras zijn meerdere kleine zitjes op veilige afstand van elkaar. Vanwege de corona maatregelen is inschrijven noodzakelijk. Er kunnen maximaal 15 mensen mee.

01-10-2020:   Bloemsiercursus o.l.v. Co Amesz (les 1)   meer lezen

14-10-2020:   1 - Alg Ledenvergadering afd. Gooi-Noord      meer lezenmet aansluitend:

2 - Lezing: 'De wondere wereld van de wilde bijen' door René Bos.      meer lezen

22-10-2020:   Bloemsiercursus o.l.v. Co Amesz (les 2)      meer lezen

05-11-2020:   Bloemsiercursus o.l.v. Co Amesz (les 3)      meer lezen

18-11-2020:   Lezing: Fauna en Flora van het Vechtplassengebied.      meer lezen

10-12-2020:   Bloemsiercursus o.l.v. Co Amesz (les 4)      meer lezen

Tuinlog