Gooi-Noord

JAARPROGRAMMA 2022 t/m juli

27 januari     Afgelast  LEZING: Marcel de Wagt:  ‘De schoonheid van planten vóór en ná de bloei.’

3 februari:     Afgelast  Bloemsiercursus  o.l.v. Co Amesz (les 1).

24 februari:   Bloemsiercursus o.l.v. Co Amesz (les 2)  19.30 u     voor 3 lessen,   € 34.00 voor Leden, € 37.00 voor niet-Leden,  losse lessen  .....................€ 14,00. Locatie: NPB kerk, Velthuijsenlaan 17, Laren.

28 februari    LEZING: Henny van der Wilt: ‘Flora en Fauna van het Vechtplassengebied.  De Brassershoeve, Huizen.

24 maart       Bloemsiercursus o.l.v. Co Amesz les 3 (zie bij 24-02-2022).  NPB kerk, Laren.

24 maart:      LEZING:  Suze Peters: ‘Plaagdieren in de tuin’.  De Brasserhoeve, Huizen.

12 april         Algemene Leden Vergadering:  De Brassershoeve, Huizen.

23 april         Plantenruilbeurs bij Yuverta, Naarden.

14 april:        Bloemsiercursus o.l.v. Co Amesz (les 4).  NPB kerk, Laren.

6 mei:         Halvedag excursie:  Nardinclant, Laren.

7 mei:         Groenmarkt Oostermeent.

17 mei:         Tuincafé bij café/restaurant Brambergen, vooraf wandeling bij Gooilust langs de rododendrons en in de moestuin.

27 mei           Excursie met de bus naar Gardenista. Dagtocht.

"Den Alerdinck "     Den   Alerdinckweg 1, 8055PE  Laag Zuthem (bij Zwolle),

www.gardenista.nl

11 t/m19 juni  Nationale Tuinweek (landelijk),  thema: ‘de stads- en balkontuin’.

18 en 19 juni  Open Tuinenweekend:

30 juni:          Excursie:  Dagtocht Zuid-Holland, met bezoek aan 3 tuinen: Heesterlust in Leidschendam, Hoofven in De Lier, Labyrint in Honselersdijk.

wordt vervolgd

- 100 jarig bestaan