Gooi-Noord

Singer Tuindagen van 12 mei t/m 17 mei

In 2018 opende Singer Laren de door Piet Oudolf ontworpen beeldentuin. De gratis toegankelijke beeldentuin is ingericht met beelden van hedendaagse Nederlandse kunstenaars met de relatie cultuur - natuur als verbindend thema. Nu, twee jaar later, is het tijd voor de eerste Singer Tuindagen. Dagelijks zijn er lezingen, rondleidingen, workshops en demonstraties. Ook zal de film Five Seasons van Piet Oudolf in het theater te zien zijn. 

Zo zijn er lezingen van Hans van Horssen, tuinontwerper en tuinfotograaf, over de specifieke plantstijl van Piet Oudolf en van René Bos, lid van Groei & Bloei Gooi-Noord, over de wilde bijen.

Speciaal voor leden van Groei & Bloei stelt Singer Laren een bijzonder arrangement samen. Daarnaast is een aantal bijzondere kwekers aanwezig. De Singer tuindagen bieden dan ook een unieke gelegenheid om bijzondere aanwinsten voor uw tuin te vinden in een prachtige museale beeldentuin.

Meer informatie vindt u op korte termijn op de website van Singer singerlaren.nl én op onze eigen website/facebookpagina.