Gooi-Noord

AFGELAST IVM CORONA wordt verplaatst naar 26 mei t/m 30 mei 2021

Gardenista in Historische Buitenplaats Den Alerdinck van 13 t/m 17 mei 2020

Een compleet dagje uit in het groen

Met trots presenteert onze vereniging voor de tweede maal het jaarlijkse festival Gardenista. Dit jaar ontvangen we liefhebbers van tuinen en groen op de Historische Buitenplaats Den Alerdinck in het prachtige Sallandse coulisselandschap van Laag Zuthem bij Zwolle. 

Gardenista is het grootste, jaarlijks terugkerende groene festival van Nederland. Het biedt bezoekers een compleet dagje uit in het groen. Je kunt volop inspiratie en ideeën opdoen over alles wat groen is. Zo zijn er vele enthousiaste exposanten met tal van groene producten en diensten met een rijk en gevarieerd aanbod. Verder zijn er indrukwekkende, levensgrote bloemwerken, grote èn kleine tuinen en kunnen bezoekers deelnemen aan groene workshops. Om het geheel compleet te maken is er muziek, theater en is er volop mogelijkheid voor een heerlijk duurzaam hapje of drankje om even bij te komen van alle indrukken.

Leef in het groen
Het thema van dit jaar, Leef in het groen, staat voor het goede gevoel dat groen kan geven. De bezoeker gaat dit ervaren in een totale groenbeleving, zodat ze er ‘groener uit komen dan ze binnenkwamen’. Daarbij gaan we verder dan tuinen en bloemen; denk ook aan lekker vers eten – liefst uit eigen tuin of regio – en de ontspanning die een groene omgeving kan bieden. En verder speelt duurzaamheid bij alle onderdelen van het festival een centrale rol. 

 

Let op: neem je PIN-pas mee, want betalen bij de catering kan alleen met pin.